Pandurii, înfrânţi şi la Botoşani

Pandurii au plecat fără victorie și de la Botoșani, deși au reușit să marcheze un gol. Marcator a fost Sergiu Negruț. Scorul a fost deschis în minutul 11 de Mihai Roman, iar Negruț a egalat în minutul 20, iar în a doua repriză moldovenii au mai dat două goluri. În teren a fost trimis și ultimul transferat la Pandurii, Paul Batin, dar prea multe n-a reușit.

Partida a avut loc pe stadionul din Botoșani, duminică la prânz, înregistrând al  optulea eșec. Pandurii lui Stoican au jucat cu gândul că sunt foarte aproape de retrogradare, dar nu au reușit să câștige. Au avut și ocazii, iar în primă etapă nu au jucat rău. A marcat Negruț pentru Pandurii, iar Roman,  Kuku și Gofalcă pentru Botoșani. S-a remarcat tânărul Trifu care ajunsese, pe cont propriu, într-o situaţie excelentă de gol, dar Cobrea a avut o intervenţie de senzaţie cu piciorul, iar rezultatul a rămas neschimbat. 

Botoșănenii au continuat să atace în timp ce jocul pandurilor a fost dezlânat, fără să țină prea mult mingea. „A fost un meci greu, Pandurii ne-a pus probleme, dar oricum eram sigur că o să câștigăm acest meci”, a spus unul din jucătorii Botoșani la finalul meciului. „Asta e fotbalul, fotbalul te pregătește. Mai avem un joc cu Dinamo săptămâna viitoare încercăm să scoatem maximul“, a declarat și Stana, jucătorul Pandurii. 

REACŢIE 

„Au fost momente mai puțin fericite în prima repriză, nu am fost agresivi, am lăsat adversarul să construiască. La cea mai mică nesincronizare am fost taxați iar apoi a fost o perioadă în care ne-am regăsit. Ne-am trezit, cred că puteam să mai marcăm și alte goluri“, spus Leo Grozavu, antrenor Botoșani.

2 goluri a marcat Pandurii în 2017, ambele ale lui Sergiu Negruț

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: