Pandurii, la ora primului test din 2012

După ce a scos untul din ei la alergări, Grigoraş îşi testează azi jucătorii şi într-un prim amical. Pandurii joacă de la ora 16 contra celor de la Karlsruher dar meciul nu va fi televizat.

Grigoraş şi-a alergat serios jucătorii în cele 4 zile de pregătire fizică intensă şi acum vrea să-i vadă şi la joc.

Încep seria nemţească

Testul de astăzi cu Karlsruher SC, ultima clasată în liga secundă germană, e primul dintr-o serie de 3 cu echipe nemţeşti. Până la finele stagiului din Antalya, pandurii se vor mai bate cu Duisburg şi Cottbus. Grigoraş va arunca în teren o echipă formată din mai mulţi tineri pe care vrea să-i vadă la joc. La nemţi e posibil să evolueze şi fundaşul împrumutat de la CFR Cluj, Ionuţ Rada. Va absenta în schimb Andrei Cristea, fostul dinamovist fiind accidentat. „E  o perioadă mai grea pentru jucători dar asta este, ştiu că trebuie să treacă cu bine de ea. Acum am ales să jucăm cu câteva echipe din Germania, din liga a doua, pentru că ni s-a propus şi încercăm să ne punem la punct cu pregătirea în acest timp. Nu contează că au şi ei absenţi, şi noi am pierdut cinci jucători faţă de campionatul trecut aşa că nu ne va fi uşor. Dar la aceste meciuri nu mă va interesa rezultatul, ci să văd fiecare jucător cel puţin 45 de minute la fiecare meci. Iar în partea a doua a cantonamentului vom încerca să conturăm prima echipă şi să vedem cu ce echipă vom aborda returul”, spune Grigoraş pentru siteul oficial al clubului.

Panduri pe aripile vântului

La sosirea în Antalya, pandurii au fost întâmpinaţi de vreme frumoasă dar între timp lucrurile s-au schimbat. Vântul puternic le dă bătăi de cap gorjenilor care se îmbracă gros la antrenamente. „Pregătirea decurge foarte bine, sunt condiţii bune chiar dacă mai bate vântul, problema asta e şi în România, dar asta e alergăm mai mult şi ne încălzim. Ca orice fotbalist îmi propun să fim cu toţii sănătoşi şi să jucăm la fel de bine cum am făcut-o în tur. Sper să ne pregătim bine aici şi să continuăm parcursul bun din tur şi poate să urcăm mai sus”, zice jucătorul care a fost desemnat cel mai bun fundaş dreapta în tur, Adi Rusu.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: