Pandurii, la retrogradare, cu lot de promovare

Pandurii a avut cinci antrenori în actuala ediţie de campionat, care urmăresc îndeaproape evoluţia echipei. Unul din foştii antrenori, Marcel Ploaie, este uimit că echipa este la retrogradare, considerând că lotul i-ar fi permis să tragă la promovare.

Marcel Ploaie a vorbit sâmbătă la Sport Total FM despre echipa din Târgu Jiu: „Pandurii are lot de a se lupta la promovare, dar uitaţi că au ajuns la retrogradare şi sper să reuşească să se menţină în această Liga 2. Mihai Teja ar fi continuat la această echipă dacă i s-ar fi adus jucătorii pe care i-a cerut. A venit Adi Iencsi, cu care echipa avea o fluctuaţie de rezultate, victorii afară, înfrângeri sau egaluri acasă. Eu am crezut că pot redresa, că pot obţine acele victorii pe teren propriu, dar nici eu nu am fost prea norocos. Mi s-a propus să rămân în continuare în cadrul clubului, dar am refuzat”.

Marcel Ploaie spune că o echipă nu se poate ţine cu promisiuni: „Din păcate, fără bani sau cu promisiuni la nesfârşit, jucătorii sunt greu de motivat. Nu se poate juca fotbal pe degeaba. Eu cred că o serie la Liga 2 este cea mai bună decizie, fotbalul este mai atractiv, dar să existe probleme financiare cât mai puţine”.

Vizualizări: 1,246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: