Pandurii mici, bătuţi de Minerul Mătăsari

Dacă în urmă cu 2 ani mergeau în cantonament cu echipa de liga întâi, acum jucătorii de la Pandurii 2 au rămas să se pregătească pe plaiurile mioritice. Antrenorul Bejinariu testează o serie de jucători de la Calafat, Severin, Vâlcea sau Reşiţa în speranţa că va reuşi să ridice echipa din subsolul clasamentului ligii a treia. Pandurii 2 au început deja şi testele. Sâmbătă au învins Jiul Rovinari cu 2 la 1 iar ieri au dat piept cu o altă colegă de judeţ, Minerul Mătăsari. Cu Nae Ungureanu promovat pe postul de antrenor principal, Mătăsariul s-a impus în faţa pandurilor cu 1 la 0 prin golul lui Mohora din minutul 62. Minerul se va pregăti pentru retur în stagiul de la Herculane, programat între 31 ianuarie şi 10 februarie. Pandurii mici în schimb vor rămâne la Tg Jiu. Speră ca Grigoraş să-i ia cu ei în al doilea stagiu al gorjenilor în Antalya, programat între 2 şi 15 februarie.

Pandurii 2: Popescu - Oiţă, Chibulcutean, I. Constantin, Diaconu - Gavrilescu, Vlăduţi, Baita, Răcăreanu - Beloescu, Afrem. Antrenor: Florin Bejinariu.

Au mai jucat: Mutu, Dobroiu, David, Golea, Firan, Fărcăşanu, Dănărîcu, Băloi, Brandibur, Petrache, Frunză.

Minerul Mătăsari: Negreţ - Schinteie, Crăciun, Roman, Niţu - Simion, Dracea, Clipici, Stegaru - Vlădoi, Mohora.             Antrenor: Nae Ungureanu.

Au mai jucat: Muja, Ciocioană, Ionele, Dăianu.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: