Pandurii, naşi pe viaţă pentru CFR !

Pandurii chiar sunt nasii CFR-ului! Duminică i-au batut pe clujeni pentru a cincea oara consecutiv pe teren propriu. Victoria a venit din doua penalty-uri transformate de „gemenii” Maxim si Radut. Gorjenii au deţinut postura de lider, cel puţin până la meciul de aseară dintre Steaua si Rapid.

Pandurii Târgu Jiu – CFR Cluj 2-1 (0-0), Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 7.000

Au marcat: Maxim (min. 49 - penalty), Răduț (min. 80 - penalty) / Bastos (min. 52)

Pandurii: Lazar – Ungurușan, Viera, Mamele, Vlad – Răduț, Nistor, Maxim (87’ Rusu) – Al. Grigoraș, Lemnaru (68’ Boutadjine), Ibeh (59’ Matulevicius). Antrenor: Petre Grigoraș.

CFR: Felgueiras – Pinto, Cadu, Rada, Sepsi (64’ Nicoară) – Mureșan, Godemeche (70’ Alberto) – Aguirregaray (86’ Rui Pedro),Bastos,Camora–Bjelanovic. Antrenor: Ioan Andone.

Cartonaș roșu: Cadu (min. 90+4)

Arbitri: Cristian Balaj – Cristian Nica, Adrian Ghinguleac.

I-au năşit din nou !

După succesul de la Braga, CFR-ul a jucat tare din primul minut la Tg-Jiu. Bjelanovic a ratat însă iar de partea cealaltă, Lemnaru a luat bara la ţintă. 0-0 la pauză şi echipele păreau mulţumite cu câte un punct. Sepsi l-a pus însă la pământ pe Grigoraş iar Maxim a transformat cu siguranţă penalty-ul acordat de Balaj. Bucuria n-a durat mult pentru că eroul de la Braga, Bastos, l-a driblat ca-n curtea şcolii pe Viera şi l-a executat cu sânge rece pe Lazar. Nistor şi Bjelanovic au trecut pe lângă golul care putea duce scorul la 2-1 dar gestul stupid al serii i-a aparţinut lui Mureşan care a făcut henţ în propriul careu. Grigoraş l-a desemnat de această dată pe Răduţ să execute iar ex-stelistul n-a iertat. Pe căpitanul CFR-ului, Cadu, l-au lăsat nervii în prelungiri şi l-a lovit pe Nistor. A fost eliminat de Balaj, la fel cum păţise şi Andone în prima repriză. Clujenii au digerat cu greu eşecul de la Tg-Jiu. E o cincea oară la rând când ardelenii pleacă cu coada între picioare din oraşul lui Brâncuşi!

Reacţii meci:

Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj: „Pandurii are un joc de posesie frumos, o echipă pe care o respect, dar nu a avut nicio ocazie. A avut un şut în bară şi atât, noi am avut mai multe şanse. Arbitrul a făcut diferenţa.”

Ioan Andone, antrenor CFR Cluj: „Meci bun de partea ambelor echipe. Am întâlnit echipa cu cel mai bun joc de posesie din România, cu jucători în formă, tineri şi care au jucat foarte bine. Am pierdut nedrept.”

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii: „Îi felicit pentru victorie şi atitudine. E o victorie importantă şi mare pentru noi, am jucat cu una din cele mai bune echipe din ţară, CFR-ul şi Steaua sunt momentan echipele cu loturile cele mai solide şi practică un fotbal de calitate.”

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: