Pandurii nu cedează. Stoican: Nu ne este ușor, sper să ne salvăm!

Meci dramatic la Severin. Pandurii au câştigat luni seara la capătul unui meci nebun, golul victoriei venind la ultima fază a partidei. Cu acest succes, echipa lui Stoican a reintrat în lupta pentru evitarea retrogradării. „Este cel mai nebun și mai frumos moment trăit de mine în cariera de antrenor”, a spus Stoican.

Pandurii a câştigat, luni seara, scor 3-2, meciul jucat pe teren propriu cu Concordia Chiajna. Golurile au fost marcate de Batin, în minutele 65 şi 90+4, şi Hamed, în minutul 75, pentru gazde, iar pentru oaspeţi au punctat Herea şi Munteanu, în minutele 6, respectiv 90. Pandurii a acumulat 20 de puncte şi ocupă în continuare poziţia a 7-a din play-out, retrogradabilă la finalul sezonului, în timp ce Concordia se află pe loc de baraj.

Stoican: Nu cedăm!

Antrenorul Flavius Stoican era în culmea fericirii după victoria importantă de la Severin. „A fost un meci frumos, cu tristețe, cu bucurie. Nu cedăm până la final și fotbalul te răsplătește. Cred că e o victorie meritată. Pentru noi a fost un meci de care depindea rămânerea în prima ligă. Batin și Hamed au făcut diferența. Acum, dacă vom câștiga cu Tg. Mureș, vom fi la egalitate cu celelalte și vom lupta până la final. Pentru mine e cel mai nebun și cel mai frumos final de campionat. Dacă reușim să batem la Târgu Mureș suntem la egalitate cu ACS Poli și Concordia. Play-out-ul se joacă, chiar dacă nu ne este ușor, sper să ne salvăm”.

Alexa: Nu e ghinion, e prostie!

Tehnicianul grupării ilfovene, Dan Alexa, şi-a găsit cu greu cuvintele, la finalul meciului. „Am fost naivi, nu se poate să ai corner în minutul 92 şi apoi să te duci cu toţii în atac şi să iei gol. Ţine de naivitate, de prostie. Am avut meciul în mână, nu trebuia să pierdem sub nicio formă. Am ratat ocazii imense chiar și la 2-2, am fost naivi. N-ai voie să te aperi la ultima fază în felul acesta. După un asemenea joc nici nu știi ce poți să spui... Dacă ești prost, pierzi când practic aveai jocul în mână. Până la primul gol nu ne-au pus sub nicio formă în pericol. Am luat gol din nimic. E naivitate și am plătit. Fiecare punct este important. Ghinion nu este, este prostie. N-ai voie să tratezi așa ultima fază”, a declarat Alexa. A avut puterea să felicite echipa din Târgu Jiu. „Felicit Pandurii. Cu victoria lor de azi (n.r. luni) s-a redeschis cursa pentru evitarea retrogradării. Ne mai trebuie 9 puncte. Noi avem cel mai greu program și tocmai de asta era foarte important să obținem puncte aici”, a spus antrenorul ilfovenilor. Acesta a trebuit să urmărească din tribună evoluția echipei sale, fiind din nou suspendat.

Vizualizări: 1,405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: