Pandurii nu îşi joacă şansa. „O partidă ciudată”

Jucătorii de la Pandurii fac figuraţie în teren şi nu luptă pentru salvarea echipei de la retrogradare. Antrenorul Adrian Bogoi s-a plâns de multe ori de lipsa de atitudine a unor jucători, chiar dacă le înţelege supărarea, pentru că nu şi-au primit salariile de multe luni. La meciul de miercuri cu Sportul Snagov, chiar şi antrenorul oaspeţilor s-a mirat de lipsa de implicare a jucătorilor de la Pandurii.

Valeriu Răchită, antrenorul Sportul Snagov, formaţie aflată pe locul 9 în clasament, a declarat că rezultatul din meciul cu Pandurii, 1-1, a fost unul echitabil, deşi partida i s-a părut „ciudată”, pentru că se aştepta ca Pandurii să preseze mai mult. „O partidă ciudată, pentru că ne aşteptam ca Pandurii să fie mult mai ofensivă, să ne preseze, pentru că ei aveau un deficit de puncte, sunt sub linie, şi noi să jucăm mai mult pe contraatac. Lucrurile au stat altfel, s-au lăsat dominaţi, am primit un gol specialitatea casei, dintr-o centrare. Speram mai mult, voiam să câştigăm, dar după aspectul jocului, cred că rezultatul este echitabil”, a spus Răchită după meci.

Bogoi: Nu alte echipe ne pun nouă probleme

Şi Bogoi a constatat că nu adversarii le pun probleme pandurilor, ci o fac ei singuri. „Ne luptăm pe teren, nu alte echipe ne pun nouă probleme, s-a văzut şi astăzi, nu ne-a pus Snagovul nicio problemă”, a spus Bogoi, fără a intra în detalii.

Adrian Bogoi a spus că meciul a fost dominat de Pandurii. „A fost un rezultat de egalitate, cu toate că meciul a fost în favoarea noastră. Încă un meci care a curs în favoarea noastră şi am luat gol dintr-o fază fixă. Au avut două ocazii tot meciul, două cornere şi s-a terminat 1-1. Altceva nu mai vreau să vorbesc despre meciul acesta, pentru că ne aşteaptă alte meciuri în continuare. Noi ne luptăm pentru fiecare punct, alte echipe le iau degeaba”.

Pandurii nu a ieşit încă din zona de retrogradare, dar mai sunt şapte etape până la final, ceea ce înseamnă 21 de puncte puse în joc.

Vizualizări: 1,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: