Pandurii, răpuşi de accidentări, viroze şi de Flacăra Horezu

Pandurii Târgu Jiu a pierdut cel de-al treilea joc amical din perioada de iarnă fiind învinsă de formaţia de liga a treia Flacăra Horezu, scor 2-0, golurile fiind marcate de Florin Cioablă (30) şi Ionuţ Neamţu (75). Meciul s-a disputat pe terenul sintetic de la Râmnicu Vâlcea unde jucătorii de la Pandurii s-au deplasat sâmbătă dimineaţa.

Pentru că are mulţi jucători accidentaţi şi virozele respiratorii i-au afectat în ultima săptămână cam jumătate din lot, Adrian Bogoi a fost nevoit să lase acasă opt jucători, majoritatea componenţi de bază ai echipei.

Dănăricu şi Ciobanu sunt jucători care au avut probleme medicale mai grave şi nu vor reveni curând, Ciobanu fiind recent operat de apendicită în timp ce Şendroiu, Dodoi şi Măicăneanu sunt doar uşor accidentaţi şi se aşteaptă revenirea lor la pregătire  în următoarele zile. Au lipsit de asemenea Raiciu şi Blejdea, care aveau febră şi frisoane, fiind sub tratament  din cauza virozelor respiratorii cu care s-au mai confruntat şi fraţii Cotolan dar şi Gheorghe şi Draca, aceştia făcând totuşi deplasarea la meci. La Târgu Jiu a rămas şi Denis Brînzan care s-a antrenat singur la sala de forţă, el neputând intra pe teren fără o mască de protecţie pentru faţă.

În aceste condiţii antrenorul Adrian Bogoi a fost nevoit să trimită pe teren mai mulţi juniori care se pregătesc cu prima echipă şi jucătorii aflaţi în probe, din lotul de bază având acum disponibili doar 12 jucători. Tehnicianul a început partida în următoarea formulă: Mihai Cotolan – Nicolae Cotolan, Gheorghe, Dănescu, Almic, Tudor, Trancă, Vodă, Tudoran, Popescu, Vasilescu.  În partea a doua a jocului au mai fost trimişi pe teren ceilalţi jucători legitimaţi dar şi jucătorii aflaţi în probe şi încă trei juniori: Opriţa, Lică, Milos Draca, Cristea, Hery Kim, Rasoveanu, Lupuleţ şi Safta. La acest meci s-a mai accidentat Robert Lică, acesta părăsind terenul pe targă şi necesitând intervenţia ambulanţei.

Adrian Bogoi recunoaşte că nu prea are soluţii în acest moment iar la acest meci cu atât mai puţin, când jumătate din echipă era la infirmerie: „A fost un meci de pregătire în care am testat toţi jucătorii pe care îi mai am la dispoziţie, o bună parte din echipă fiind la infirmerie. Am avut soluţii puţine pe bancă după ce unii jucători au acuzat febră şi frisoane  fiind răciţi în ultimele zile. În repriza a doua am trimis pe teren şi pe cei aflaţi în probe şi câţiva juniori, dar aceştia nu sunt în acest moment la nivelul Ligii a doua. Nu sunt soluţii imediate pe care să ne bazăm acum dar pot fi soluţii de viitor”.  

Următorul meci amical pentru formaţia gorjeană va fi cel cu CSU Craiova II, fiind programat miercuri 13 februarie pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: