Pandurii, reunire cu obiectiv salvarea de la retrogradare

Lotul echipei Pandurii s-a reunit luni, 15 ianuarie, într-o atmosferă destul de tristă. Antrenorul Adrian Bogoi a vorbit despre schimbările din lot, iar portarul Răzvan Stanca despre aşteptările pe care le au jucătorii la acest început de an.

Obiectivul principal este menţinerea echipei în Liga a II-a, a spus antrenorul Bogoi. Acesta a precizat care sunt noutăţile din lot: „În momentul de faţă sunt doi jucători noi, este vorba despre Moga, un portar de la Târgu Mureş, şi Mărgărit, fostul jucător al Târgu Jiului. Avem în vedere încă cinci jucători cu care am discutat, aşteptăm şi ziua de 17 ianuarie, sperăm într-un final bun pentru noi, după care să demarăm operaţiunea să îi înregimentăm în cadrul acestei echipe”. Pe 17 ianuarie este termen în procesul de faliment al clubului Pandurii.

Cât priveşte plecările, Bogoi a spus că Ciprian Rus şi-a reziliat contractul, iar Enis Durkovic a fost anunţat că nu mai este nevoie de serviciile lui.

Cantonament la Târgu Jiu

În perioada 24 ianuarie - 3 februarie, Pandurii va face un cantonament de pregătire centralizată la Târgu Jiu, cu 6-7 meciuri amicale. „Avem la Rovinari un teren sintetic pe care putem să-l folosim”, a spus Bogoi, întrebat unde vor fi jucate meciurile.

Portarul Răzvan Stanca este de aproape cinci ani la Pandurii, dar nu ştie cât va mai rămâne: „Eu vreau să continui la Pandurii, dar sunt puţine şanse. Am şi alte oferte, dar este prea devreme să discutăm despre asta. Depinde dacă se respectă promisiunile. Vedem că toţi îşi iau mâinile de pe această echipă. Sunt de aproape cinci ani la echipă, este cea mai neagră perioadă de când sunt aici. În carieră am mai avut şi alte perioade negre”.

Stanca a precizat că nu poate fi alt obiectiv decât salvarea de la retrogradare: „Momentan suntem pe penultimul loc, dacă nu vin jucători sau cei care sunt prezenţi aici nu-şi dau seama de gravitatea situaţiei, o să fie greu. Obiectivul realist este salvarea de la retrogradare, nu are rost să ne mai gândim la promovare”.

Stanca este supărat că toate promisiunile acţionarilor au fost în van şi spune că şi-a cam pierdut speranţa că vor reveni vremurile bune.

Vizualizări: 733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: