Pandurii şi Craiova, pe acelaşi stadion! "Sper ca noi să jucăm primii!"

CS Pandurii Târgu Jiu şi CSU Craiova vor împărţi, din septembrie, stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. La solicitarea televiziunilor care deţin drepturile TV pentru Liga I, LPF a obligat clubul din Bănie să joace meciurile de pe propriul teren  pe o arenă cu nocturnă.

Paradoxul face ca, până la finele sezonului regulat, atât Pandurii Târgu Jiu, cât şi CSU Craiova să joace în aceeaşi rundă pe propriul teren, ceea ce înseamnă că, în decurs de 2/3 zile, pe arena de 18.000 de locuri, de la malul Dunării, să fie programate 2 jocuri. În această situaţie, gazonul ar putea ceda, iar antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, speră ca echipa sa să fie prima care joacă meciul de la Severin, în runda respectivă. "Nu e plăcut şi nici indicat să joci două meciuri la o zi/două distanţă pe acelaşi teren, dar dacă aşa s-a hotărât, va trebui să acceptăm.  Nu avem ce face, fiindcă nu e stadionul nostru, e al Primăriei din Severin, care ne primeşte în chirie. Sper să avem noi norocul să jucăm înaintea celor de la Craiova", a spus Grigoraş, presei centrale.

Prima situaţie de acest gen se va întâmpla pe 17 septembrie, când CS Pandurii va primi vizita celor de la ASA Târgu Mureş, iar CSU Craiova va juca, tot pe propriul teren, cu Concordia Chiajna.  LPF încă n-a anunţat programul pentru etapa a VIII-a.


LUCRĂRI

De anul viitor, ambele echipe speră să revină pe propriile stadioane, la care se lucrează în prezent, însă momentan nu se şie data exactă la care noile arene vor putea fi inaugurate.

Vizualizări: 555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: