Pandurii trag de Rocha

Pandurii au bătut palma cu Steaua pentru transferul lui Rocha, dar jucătorul nu pare încântat de o mutare la Tg-Jiu. Gorjenii speră să-l convingă pe vârful brazilian să vină să-i ajute să se califice în Europa.

Pandurii sunt aproape de a aduce vârful mult dorit. Negocierile cu Steaua au fost foarte scurte, dar mai rămâne ca şi Rocha să-şi dea acordul. Condescu spune că nu-l vinde pe Maxim în această iarnă în ciuda ofertelor primite.

Vine Rocha?

Pandurii caută un atacant care să dea goluri şi l-au ales pe Adi Rocha. Brazilianul cu 10 goluri pentru Steaua în prima parte a sezonului nu mai e în graţiile patronului care vrea să scape de el. Rocha a fost dorit şi de Grigoraş la Tg-Jiu şi trebuia să vină ca parte din „operaţiunea” Maxim. Cum mijlocaşul a refuzat mutarea în Ghencea, Rocha a rămas pe loc. Acum însă, pandurii dau din nou atacul la Rocha şi s-au înţeles rapid cu Becali. M-a sunat domnul Condeeeescu şi mi-a zis dacă i-l dau pe Rocha. Şi i-am zis cu 50.000! Şi zice «Hai cu 30.000». Bine, mă, «Lihnitu'», ia-l şi gata! A zis că da, acum să vedem!”, a declarat în stilu-i caracteristic Becali. Brazilianul nu pare însă încântat de mutare. Rocha ar vrea să rămână la Steaua şi să pună mâna pe medalia de campion. Rocha nu pleacă la Pandurii, pentru că nu vrea. Are contract până în vară şi vrea să-şi ducă contractul la bun sfârşit”, spune Meme Stoica. Pandurii nu se lasă însă uşor şi încearcă săl convingă pe atacant că i-ar fi mai bine la Tg-Jiu. Am  vorbit cu Rocha prin impresar, l-am asigurat că banii de la Steaua îi va avea şi la Pandurii. Îi propunem un contract pe 2 ani şi jumătate, în cazul că la vară va dori să continue la noi. Decât să nu joace 6 luni, mai bine vine la o echipă care-şi propune calificarea în Europa League”, spune şi preşedintele pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

„Am negociat cu Steaua, acum depinde şi dacă jucătorul vrea să vină. Eu l-am întrebat pe Pustai şi a zis că îi trebuie un asemenea vârf. Poate că s-a blocat la Steaua, mai ales că patronul e mai critic la adresa jucătorilor. Îl vom debloca noi, ca şi pe Răduţ.”                 Marin Condescu, preşedinte CA Pandurii

Maxim rămâne pe loc !

Condescu se jură că nu-l vinde pe Maxim în această iarnă în ciuda ofertelor venite pe adresa mijlocaşul de 22 de ani. Am avut trei oferte pentru el, dar toţi îl vor din această iarnă, iar noi vrem să-l păstrăm până în vară. Am negociat cu Rednic pentru un milion de euro. A venit şi Freiburg după el, dar pe noi nu ne interesează. Nu pleacă!Nu vreau să-i iau lui Pustai nici unul dintre atuuri ca să ne atingem obiectivul. Vrem calificarea în cupele europene şi, dacă reuşim, Maxim va rămâne la noi. Atunci va avea o deschidere şi spre alte echipe. Va juca şi la naţională, sper să batem şi Ungaria, să facem şi un meci bun cu Olanda şi poate va avea şi el noroc să fie titular”, a declarat Condescu.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: