Pandurii urcă în clasament. Bogoi: „E loc de mai bine”

Pandurii Târgu Jiu a reuşit sâmbătă al doilea succes consecutiv pe teren propriu, învingând cu scorul de 2-1 echipa din Argeş, CS Mioveni. Acest succes le-a adus gorjenilor un salt important în clasament, părăsind zona retrogradării şi situându-se pe poziţia a 14-a, cu 24 de puncte.

Primul gol al partidei a picat repede, chiar în minutul 4, căpitanul Mioveniului, Roberto Ayza, înscriind de la circa 14 metri în poarta lui Stanca. Cinci minute mai târziu, Cosmin Ionică a egalat cu un şut din voleu, din 10 metri. Spre finalul primei reprize, Mioveniul a rămas în 10 oameni, după ce fundaşul Florin Ilie a văzut al doilea cartonaş galben. Argeşenii au avut câteva ocazii să înscrie, golul victoriei Pandurilor venind în minutul 64 prin George Tudoran, care a reluat cu capul în plasă o minge respinsă de portarul Sima.

Antrenorul Adrian Bogoi s-a declarat mulţumit de faptul că Pandurii a ieşit din zona retrogradabilă. „Am început bine acest an, am luat şase puncte în două meciuri, dar mai avem mult de muncă. La finalul turului, când am venit la echipă, am avut şi jocuri bune. unde puteam obţine mai multe puncte. Clasamentul este relativ acum, la sfârşit o să conteze. Promovarea şi retrogradarea se vor decide în ultimele etape”, a spus Bogoi.

Duminică 18 martie, de la ora 12.00, Pandurii întâlneşte în deplasare viceliderul AFC Hermannstadt. Bogoi speră să vină cu puncte de la Sibiu. „Ne bucurăm pentru această victorie o zi, două, apoi intrăm în ciclul săptămânal şi ne antrenăm. Terenul a fost destul de greu, cele două echipe au făcut un efort considerabil. Sperăm să venim cu puncte şi din deplasarea următoare, cu Hermannstadt Sibiu”, a declarat Adrian Bogoi. Cât priveşte motivarea financiară a echipei, Bogoi a spus că „financiar, este şi loc de mai bine, sperăm ca lucrurile să se rezolve pas cu pas”.

Alte rezultate:

Luceafărul Oradea - FC Argeş: 3-2

Foresta Suceava - Chindia Târgovişte: 1-1

Ştiinţa Miroslava - Metaloglobus Bucureşti: 1-1

Sportul Snagov - ASA Târgu Mureş: 3-0

Olimpia Satu Mare - CS Baloteşti: 0-3

ASU Politehnica Timişoara - Academica Clinceni: 2-2

Dunărea Călăraşi - CS Afumaţi: 2-1

Ripensia Timişoara - Dacia Unirea Brăila: 2-1

UTA Arad - AFC Hermannstadt: 1-1

Olimpia Satu Mare şi ASA Târgu Mureş s-au retras din campionat.

Vizualizări: 973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: