Pandurii vor puncte şi în deplasare

Pandurii Târgu Jiu va juca următorul meci în deplasare, la AFC Hermannstadt. Partida va fi televizată pe Digi Sport 1 duminică, 18 martie 2018, ora 12:00. Încurajaţi de cele două meciuri câştigate la Motru, jucătorii de la Pandurii vor acum puncte şi din deplasare. Va fi însă un meci greu, sibienii fiind pe locul al doilea în clasament, la doar trei puncte de liderul Dunărea Călăraşi.

Jucătorii de la Pandurii au o stare de spirit bună după cele două meciuri câştigate pe teren propriu. „Este un început benefic pentru noi, ne bucurăm că am reuşit să spargem gheaţa la Motru, vom continua pe aceeaşi linie şi acasă, şi în deplasare”, a spus portarul Răzvan Stanca, cel mai experimentat jucător de la Pandurii. Acesta a recunoscut că problemele financiare sunt unele delicate: „Acest aspect îşi pune amprenta destul de serios pe activitatea clubului, sperăm să scăpăm de procesul de faliment. Trebuie să gândim pozitiv. Ar fi păcat de acest oraş să rămână fără o echipă cu aşa tradiţie”.

Pandurii aşteaptă noul stadion

Stanca speră să fie la Pandurii şi când va fi inaugurat noul stadion. „Noi ne dorim să jucăm cât mai repede pe noul stadion, dar nu depinde de noi”, a spus portarul de la Pandurii.

Chiar şi primul ministru Viorica Dăncilă a promis că stadionul din Târgu Jiu va fi gata în acest an, cerând public autorităţilor să pună şampania la rece. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este ceva mai rezervat. „Miercuri o să fiu la Bucureşti, la Ministerul Dezvoltării, pentru comisia tehnico-economică, atunci vedem dacă punem şampania la rece sau mai aşteptăm. Este nevoie de o finanţare de două milioane de euro, şansele de aprobare sunt mari”, a spus Romanescu.

Vizualizări: 460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: