Pandurii vor revanşa în faţa lui Dinamo!

„Câinii roşii” vin şchiopi la Tg-Jiu! Dinamoviştii lui Ţălnar joacă derby-ul cu Pandurii fără 5 piese de bază. Alexe, Curtean, Matei şi Bălgrădean sunt suspendaţi în timp ce Cătălin Munteanu e accidentat. Pandurii au ocazia perfectă să-şi ia revanşa după eşecul umilitor din tur, dar şi după eliminarea din Cupă în faţa dinamoviştilor.

În timp ce dinamoviştii vin decimaţi la Tg-Jiu, pandurii au o singură absenţă în lot, cea a închizătorului Anton, suspendat pentru cumul de cartonaşe.

Ocazia perfectă pentru revanşă

Pandurii au un avantaj major înaintea duelului de duminică împotriva celor de la Dinamo. „Câinii” vin decimaţi la Tg-Jiu, fără aportul a 5 titulari! Dinamo nu mizează pe Alexe, „călăul” pandurilor la meciul din Cupă din toamna anului trecut. Pandurii se pot revanşa pentru acel eşec, dar şi pentru cel din campionat, un umilitor 0 la 3 pe Arena Naţională. „Cel mai periculos jucător de la Dinamo este Curtean, apoi Alexe şi Matei. E bine că ei nu vor juca duminică, pentru că ei erau cei mai periculoşi... Asta nu înseamnă că cei care îi vor înlocui nu vor încerca să joace la fel de bine, deci va trebui să fim la fel de atenţi cu ei”, spune tânărul Pleaşcă. Acesta a prins primul meci ca titular din mandatul lui Pustai la Cluj după ce Unguruşan jucase foarte slab cu Petrolul. Acesta cere revanşa în faţa „bestiei negre”, Dinamo, echipă pe care pandurii n-au mai învins-o de fix 5 ani! „Cred că o să câştigăm acest meci. Ne-au bătut şi în cupă, am pierdut şi la ei, deci avem motive suficiente să îi batem acum. Niciun meci nu seamănă cu altul, dar putem spune că dorim şi o revanşă în faţa lui Dinamo.”

„Am văzut că au probleme cu cartonaşe, dar o să vină oricum motivaţi, sunt la un punct în spatele nostru, vin să atace şi să câştige. Le lipsesc oameni importanţi însă nu ne interesează. Noi vrem să ne facem jocul nostru şi să luăm cele 3 puncte.”        Ionuţ Rada, Pandurii

0 – victorii au pandurii pe teren propriu în 8 meciuri oficiale cu Dinamo! Singurele succese au venit în Cupă pe Lia Manoliu în urmă cu aproape 7 ani (1-0, gol Ilie Iordache), dar şi în Ştefan cel Mare în aprilie 2008 în Liga 1 (2-1 prin golurile lui Arrieta şi Alex Piţurcă)

„Victoria de la Cluj cu CFR a contat enorm. Ne-a dat şi moral, veneam după două jocuri pierdute în care ne pierdusem puţin încrederea, iar acum vedem meciul cu Dinamo cu totul altfel. Cinci victorii acasă ne-ar duce în Europa. Părerea mea e că avem un program destul de bun...”       Marian Pleaşcă, Pandurii

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: