Păsărin pleacă de la Spitalul Turceni. Hațegan, din nou la conducere

Gheorghe Păsărin nu mai este managerul Spitalului Orășenesc Turceni. Interimatul s-a încheiat, iar postul de manager a fost preluat de Dragoș Hațegan, fostul director. Hațegan a lucrat în ultimele luni ca economist în cadrul spitalului. „Eu m-am bucurat de perioada în care am fost mai liniștit, și m-am regrupat un pic. Sincer să fiu, nu am știut nimic despre numirea mea până miercuri, la orele 16.00, când am primit dispoziția prin fax. A fost o surpriză, nu foarte mare, pentru că m-am gândit că aș putea să revin. Nu am avut nicio discuție în sensul acesta cu doamna primar, nu mi s-a dat de înțeles că ar putea să mă pună din nou pe mine, să mă numească", a declarat Dragoș Hațegan.

Unitatea spitalicească a fost condusă în ultimele luni de Gheorghe Păsărin, fost primar al comunei Bîlteni. Păsărin nu mai lucrează în cadrul spitalului, spun autoritățile locale. „Domnul Păsărin nu va rămâne în cadrul spitalului, din câte știu”, a precizat Lucian Mărgineanu, viceprimarul orașului Turceni.

Nu sunt posturi disponibile în cadrul spitalului pentru care Păsărin să poată candida, spune „noul” manager. Haţegan a fost numit interimar pe post până la organizarea unui concurs.

Vizualizări: 1,772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: