Paşte în familie pentru aleşii Gorjului

Majoritatea aleşilor judeţului vor petrece Sărbătorile Pascale în familie. Aceştia vor respecta tradiţia şi vor participa la slujba din Noaptea de Înviere.

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean, spune că, în fiecare an, şi-a petrecut Sărbătorile Pascale în familie. „Voi petrece sărbătorile acasă, împreună cu părinţii, cu soţia, băiatul şi soacra. Aşa am petrecut în fiecare an, niciodată de Paşte nu am fost plecat de acasă. Lumina în Noaptea de Înviere o vom lua ori de la Romaneşti, ori de la Târgu Jiu”, a declarat Cosmin Popescu.

Şi prefectul Gheorghe Paraschivu va participa la slujbă în Noaptea de Înviere. „În Noaptea de Înviere voi merge la slujbă la Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, de pe strada Eroilor. Este biserica la care merg de la momentul căsătoriei şi de care mă leagă evenimente importante din viaţă, căsătoria şi botezul. După slujba de Înviere mergem cu toţii în Cimitirul Municipal, unde ducem lumină celor de care ne aducem aminte în acea noapte. E o perioadă de linişte, o perioadă pe care vreau s-o parcurg în familie. Duminică voi merge la părinţi, voi merge la socrii şi vom petrece împreună”, a declarat Gheorghe Paraschivu.

În ceea ce-l priveşte pe subprefectul Sorin Arjoca, acesta îşi va petrece Paştele într-o staţiune balneară. „Sâmbătă şi duminică voi pleca împreună cu soţia într-o staţiune din apropierea judeţului Gorj. Voi merge şi la o biserică din zonă şi ne vom bucura de Sfânta Înviere”, a declarat Sorin Arjoca.

Cârciumaru nu-şi uită prietenii

Chiar dacă în prima zi de Paşte va fi în Târgu Jiu, senatorul Florin Cârciumaru nu-şi uită rudele şi prietenii din satul natal. „Voi fi alături de familie, de Sărbătorile Pascale şi voi participa la slujba de Înviere de la biserica din centru. Duminică voi rămâne la Târgu Jiu, alături de familie, urmând ca luni şi marţi să merg la prieteni, la neamuri, în satul Ursoaia, comuna Negomir”, a declarat Florin Cârciumaru.

Şi Andrei Maioreanu, secretar de stat în Ministerul Energiei, crede că Sărbătorile Pascale trebuie petrecute în sânul familiei. „Sărbătorile de Paşte le voi petrece acasă. După atâta muncă de-a lungul anului este nevoie, ca de sărbători, să petrecem în sânul familiei şi cu prietenii”, a declarat Andrei Maioreanu.  

Vizualizări: 2,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: