Patinoarul de la Turceni nu va mai funcţiona anul acesta

Veste proastă pentru cetăţenii din Turceni. Patinoarul artificial din oraș nu va fi pus în funcţiune anul acesta. Autorităţile locale l-au dezafectat pentru că pe respectivul amplasament se lucrează în prezent la construirea unor blocuri sociale.

Cetăţenii din Turceni nu vor mai avea unde să se dea cu patinele, cel puţin nu anul acesta. Patinoarul artificial care funcţiona de ani buni în oraş a fost dezafectat și nu a fost reamplasat. Autorităţile locale au explicat de ce. "Patinoarul nu va mai fi pus în funcțiune, este exact pe amplasamentul blocului și o să vedem pentru anii următori. Am vrea să-i fixăm un alt amplasament. Dar anul acesta nu. O să căutăm să-l relocăm, dar nu am avut nici timpul necesar, am fost ocupați în această perioadă", a declarat Lucian Mărgineanu, viceprimarul orașului Turceni.
Se lucrează la blocurile sociale, spun autoritățile, care au explicat că o scară de bloc a fost deja ridicată, iar constructorul a demarat lucrările și la cea de-a doua. Anul trecut patinoarul a fost deschis publicului larg în data de 1 decembrie. Acesta era dotat și cu 73 de perechi de patine, de diferite mărimi. Cei care îl foloseau pentru a se da cu patinele nu plăteau vreo taxă de intrare. Acesta era deschis de regulă până la finele lunii ianuarie.

Galerie foto


Vizualizări: 525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: