Patru adolescenți, răniți în accident la Târgu Jiu

Patru tineri cu vârste între 17 și 19 ani au fost răniți într-un accident care a avut loc sâmbătă la Târgu Jiu, în jurul orei 23.00. O fată de 17 ani, în stare mai gravă, a fost dusă la un spital din Capitală. Mașina în care erau tinerii a rupt o conductă magistrală de gaze, astfel că autoritățile au oprit circulația mașinilor pe str. Narciselor, de la Parcul Coloanei Infinitului până la Artego.

La volan era un tânăr de 19 ani care, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod și o țeavă de gaze.

"În urma impactului, atât șoferul, cat si o tânără de 17 ani și alți doi tineri de 18 și 19 ani, toți din Tg. Jiu, au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", arată IPJ Gorj.

Inspectatoratul pentru Situații de Urgență a deplasat la fața locului o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingerea incendiilor cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu precum și 3 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.
De asemenea, mai multe echipaje ale Distrigaz au mers la fața locului.

Circulația a fost oprită circa trei ore. Potrivit poliției, șoferul luase permisul acum o lună.

Vizualizări: 12,153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: