Patru cetăţeni de onoare la Drăguţeşti. Între ei, şeful CE Oltenia!

Patru persoane au primit titlul de „Cetăţean de onoare” al comunei Drăguţeşti. Este vorba de Sorinel Boza, directorul CE Oltenia, interpreta de muzică populară Maria Loga, canotoarea Denisa Tîlvescu şi fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj, colonelul Vasile Tîlvescu.

Distincţiile au fost oferite duminică, 20 mai, în ultima zi a manifestărilor prilejuite de Zilele Comunei Drăguţeşti. Primarul Ion Dumitru Popescu a explicat motivul pentru care a ales să-i dea şefului CE Oltenia o astfel de distincţie. „Peste 70% din cetăţenii comunei Drăguţeşti sunt mineri. Acest om, domnul Boza, a luptat pentru siguranţa locurilor de muncă ale dânşilor şi foarte mulţi mineri ţin la acest om. A fost o mică apreciere. Am zis să îl respectăm pe acest om care luptă să nu se închidă mineritul şi care, cât de cât, a pus mineritul pe picioare. De fiecare dată când mergeam prin comună, oamenii îmi spuneau că merită să-l facem măcar cetăţean de onoare al comunei Drăguţeşti”, a declarat primarul Ion Dumitru Popescu.

Solista Maria Loga este din Drăguţeşti. Canotoarea de aur a Gorjului, Denisa Tîlvescu, a primit titlul pentru rezultatele deosebite înregistrate în cariera de sportiv. „Tîlvescu Vasile este singurul general din comuna noastră”, a mai spus primarul din Drăguţeşti.

Fiecare persoană căreia i-a fost oferită această distincţie a primit din partea autorităţilor locale câte o plachetă şi un buchet de flori.

Vizualizări: 1,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: