Pecingină, avocat al CE Oltenia dintr-o eroare

Liberalul gorjean Gheorghe Pecingină va reprezenta CE Oltenia într-un litigiu în instanţă cu o firmă de pază, unde compania energetică are calitatea de pârât. Sau cel puţin asta reiese din datele dosarului publicate pe portalul instanţelor de judecată. Pecingină spune că este vorba de o eroare, el fiind apărătorul reclamantului, care în acest caz este societatea Portal Protection Group SRL. „Nu, sunt avocatul societăţii Portal. Este vorba de o greşeală. Şi pe mine m-a şocat când am văzut că reprezint CE Oltenia. Au scris greşit”, a declarat Gheorghe Pecingină.   

Conform vicepreşedintelui PNL Gorj, firma de pază a cerut, pe calea instanţei, ca CE Oltenia să ajusteze tarifele în concordanţă cu modificarea salariului minim pe economie. „Atunci când au calculat preţul pentru tarif în contract, principala componentă a preţului este salariul minim pe economie. Ori crescând salariul minim pe economie, trebuia ca CEO să crească suma. În contract scrie că CEO poate face asta. Au spus cei de la CEO că nu vor, pentru că ar presupune să facă la toţi această creştere”, a mai spus Pecingină.    

Firma Portal Protection Group SRL este deţinută de un alt liberal, Marcel Iacobescu. Dosarul a fost înregistrat miercuri, 21 martie, iar magistraţii nu au acordat până acum un termen de judecată.

Vizualizări: 1,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: