Percheziții la Motru. Făceau țigarete acasă! - VIDEO

Polițiștii din Gorj au făcut marți dimineața trei percheziţii domiciliare, două pe raza municipiul Motru şi una în județul Dolj, comuna Daneţi, fiind identificate opt kg de tutun mărunţit, 6.000 de tuburi, 300 de țigarete şi cinci dispozitive pentru confecţionat țigări.

Perchezițiile au avut loc într-un dosar penal aflat în cercetarea Parchetului Motru. Au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, fiind conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj o femeie de 40 de ani și un bărbat de 68 de ani, ambii din municipiul Motru, și o altă femeie, de 48 de ani, din comuna Daneţi, județul Dolj.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, în afara antrepozitului fiscal, pe teritoriul României, a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete sau 1 kg de tutun mărunţit.

La percheziții au participat ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj, împreună cu poliţiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru și cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale - Serviciul Operaţiuni Speciale Gorj. (A.A.)

Galerie foto



Vizualizări: 10,914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: