Percheziţii la Stejari

În data de 16 octombrie a.c., orele 12:00, poliţişti din cadrul Secţiei 6  Poliţie Rurală Tg Cărbuneşti cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciul Intervenţie Rapidă Gorj, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Tg Cărbuneşti, au procedat la efectuarea a trei percheziţii domiciliare la locuinţele numiţiilor C.I., 20 ani, F.G., 26 ani, ambii din comuna Bustuchin,  judeţul Gorj şi D.L., 44 ani, din com. Logreşti, judeţul Gorj, suspecţi de sustragerea de produs petrolier.

Cu ocazia percheziţiilor, la domiciliul suspectului F.G., a fost găsită cantitatea de 160 litri produs petrolier, respectiv 175 litri, la domiciliul numitului D.L.,din comuna Lgreşti, judeţul Gorj

Extinzând cercetările în cursul zilei de ieri, 30 octombrie a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii la domiciliul suspecţilor G. N., de 22 ani, G.C., de 27 ani şi G. A.,de  27 ani, toţi din comuna Stejari, judeţul Gorj. Din cercetările efectuate s-a stabilit că în perioada septembrie-octombrie 2012, suspecţii au sustras produs petrolier dintr-o sondă aflată pe raza comunei Strejari, judeţul Gorj.

În baza probatoriului administrat poliţiştii au emis pe numele celor trei suspecţi ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În cursul acestei zile, 31.10.2012, suspecţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: