Pesedistul Gherghe face circ pentru că primarul liberal doarme

Tupeu incredibil al consilierului local PSD Târgu Jiu, Mihai Gherghe. Acesta a urlat minute bune la doi târgujieni să părăsească sala în care se desfășura ședința de Consiliu Local, iar acum dă vina pe primar pentru că a pus pe ordinea de zi o informare cu privire la problema care îi privea pe respectivii cetățeni. 

„Acel material era un material băgat pe șestache de domnul primar Romanescu. Domnul primar dormea la ședință, când a fost acel incident, nu a luat nicio poziție. De când este primar, de astfel de circuri avem parte în Consiliul Local”, a declarat Mihai Gherghe la Radio Infinit, de parcă nu el a făcut circul.

Și nu este singura mostră de tupeu marca Gherghe. „Să înțeleagă și deontologii, și toți cei care doar știu să arunce cuvinte jignitoare la adresa mea. Nu am scos oamenii afară din sală”, a spus Gherghe la Radio Infinit, deși ședința a fost televizată și toată lumea l-a putut auzi zbierând mai bine de cinci minute la bieții oameni.

Consilierul care urlă la cetățeni, în hăhăielile colegilor lui care nici măcar a doua zi nu s-au delimitat de acest gest, își laudă singur prestația în același interviu acordat postului de radio: „Știu că deranjez, că poziția mea corectă față de locuitorii municipiului Târgu Jiu este una deranjantă pentru deontologii domnului primar și pentru domnul primar”. Și a mai urmat un autopupat: „Vreau să-i asigur pe cetățenii din Târgu Jiu că voi rămâne același om cinstit și corect”.

În ședința de consiliu, cinstitul și corectul Gherghe avea următoarele replici: „Doamnă, vă rog frumos să ieșiți afară. Ieșiți afară. Deja ați depășit bunul simț. Vă rog să ieșiți acum; Vă rog frumos să ieșiți afară. Nu mai aveți niciun drept să vorbiți”.

Liberalii, deși au fost muți în Consiliul Local, au ieșit marți seara cu un comunicat, în care au vorbit despre „atitudinea absolut sfidătoare și lipsită de bun-simț a consilierilor PSD Gherghe și Tudor, care și-au bătut joc de o familie de târgujieni ce a participat la ședința de consiliu local”.

Vizualizări: 455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: