Peste 70 de gorjeni “se luptă” pentru un loc de muncă la Spitalul Judeţean

Spitalul Judeţean Târgu Jiu va organiza concurs la sfârşitul lunii viitoare pentru  ocuparea a cinci posturi vacante şi a altor trei temporare. Este vorba despre posturi de infirmier, asistent medical, brancardier şi îngrijitor. Pentru cele opt posturi disponibile s-au înscris 72 de persoane. Potrivit reprezentanţilor unităţii spitaliceşti, cele mai multe dosare s-au depus pentru cele cinci posturi de infirmier definitive. “Spitalul Judeţean Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea unor posturi temporar vacante şi definitive.

În ceea ce priveşte posturile temporar vacante acestea sunt: asistent medical bloc operator, brancardier UPU şi îngrijitor pentru secţia balneologie. Pentru acestea au fost depuse 21 de dosare. Cele mai multe solicitări au fost însă pentru cele cinci posturi definitive de infirmier de la secţiile: neonatologie, ortopedie, chirurgie şi pediatrie, pentru acestea fiind înscrişi 51 de participanţi”, a declarat Narcis Mărgineanu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Concursurile sunt organizate la nivelul fiecărei secţii care a solicitat suplimentarea numărului de angajaţi. “Concursurile se vor desfăşura în perioada 21-29 noiembrie, la nivelul fiecărei secţii. Aşteptăm ca toate posturile să fie ocupate întrucât avem nevoie de atât de personal medical, cât şi de personal auxiliar”, a mai precizat Narcis Mărgineanu.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: