Peste o mie de candidaţi se bat pe 47 de posturi titularizabile

Peste 1000 de candidaţi şi-au validat fişele de înscriere pentru examenul de titularizare ce va avea loc pe 14 iulie. Cei care sunt proaspăt licenţiaţi mai pot să îşi valideze dosarele de înscriere până pe 13 iulie. Dintre cei 1167 candidaţi înscrişi 1033 şi-au confirmat prezenţa la examen. Pentru acest concurs au fost scoase doar 47 de posturi titularizabile şi în jur de 460 netitularizabile. Din cauza numărului redus de posturi, mulţi dintre gorjeni au ales să susţină examenul în alte judeţe din ţară.

Dacă nu au reuşit însă să îşi valideze fişele de înscriere, absolvenţii promoţiei 2010 care nu au adus până în prezent adeverinţa de absolvire cu mediile de anuale şi de licenţă mai pot să se prezinte în zilele de 12 şi 13 iulie în intervalul orar 9.00-12.00 sau în dimineaţa zilei de 14 iulie, în intervalul 7.30-8.00. „Nu toţi absolvenţii promoţiei 2010 şi-au validat fişele. Mulţi dintre ei nu şi-au primit încă documentele de studii”, spune Valeriu Drulă, preşedintele centrului de înscrieri organizat la Şcoala Generală „Gheorghe Tătărăscu” din Târgu Jiu. Acesta mai menţionează că cei care nu şi-au validat încă fişele de înscriere la examenul de titularizare sunt fie absolvenţii promoţiei 2010, fie absolvenţi din seriile anterioare care sunt dezinteresaţi sau care au renunţat datorită concurenţei pe posturi.

Probe practice la sport şi informatică

Candidaţii care şi-au depus dosarele pentru educaţie fizică şi informatică vor trece şi printr-o probă practică luni, 12 iulie, care va avea loc la Liceul cu Program Sportiv şi la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din municipiu. Posturile reduse scoase în acest an la titularizare i-au determinat pe gorjeni să se înscrie în alte judeţe. Mulţi dintre absolvenţi au hotărât astfel să susţină examenul în centrele organizate în Botoşani, Alba, Bacău sau Bucureşti, în speranţa că vor putea prinde un post prin transfer.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: