Petra Pătrașcu nu îşi asumă concedierile de la CEO!

Şefa Direcției de Resurse Umane a Complexului Energetic Oltenia, Petra Pătraşcu, nu renunță la demisie. Tânăra șefă a declarat că vrea să plece din compania energetică din motive personale, fără să facă alte comentarii. Pătrașcu se află în prezent în preaviz.

Petra Pătrașcu nu vrea să stea în companie până la finalizarea procesului de concedieri colective pe care, de altfel, l-a inițiat. Deși prin companie se zvonea că vrea să rămână în continuare în funcția de director al Direcției de Resurse Umane, Pătrașcu spune că va părăsi compania la expirarea preavizului. "Sunt în preaviz și voi pleca din companie. Decizia de a pleca din companie vizează motive personale, nimic altceva și nu doresc să le comentez și nici să fac declarații pe această temă", a declarat Petra Pătrașcu, chiar înainte de discuţiile dintre administraţie și sindicate pe seama celor 2000 de disponibilizări ce se intenţionează a fi efectuate în acest an.
Petra Pătrașcu are 32 de ani și ocupă funcția de director la CEO din luna ianuarie a acestui an. La nici o jumătate de an de la numire, a decis să-și dea demisia. Preavizul va expira în jurul datei de 10 iunie. Nu se cunoaște deocamdată cine îi va lua locul în fruntea Direcției de Resurse Umane. Activitatea ar putea fi preluată până la numirea unui nou director de fostul director adjunct al direcției, Sorin Olaru.

Vizualizări: 7,353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: