Petre Grigoraş: „Vin într-un moment dificil şi nu pot promite nimic!”

Antrenorul Petre Grigoraş şi-a dat acordul de principiu să preia Pandurii Târgu Jiu, după ce azi conducerea clubului gorjean a decis schimbarea din funcţie a vechiului staff tehnic al echipei din Târgu Jiu.

Tehnicianul care a antrenat ultima dată în Liga I pe Poli Iaşi, în urmă cu un an, plecând de acolo din cauza problemelor de sănătate, a declarat azi că s-a înţeles în principiu cu preşedintele Marin Condescu şi luni va veni la Târgu Jiu să discute despre preluarea echipei varianta propusă de Pandurii fiind semnarea unui contract pe un an cu opţiune de prelungire.

Petre Grigoraş apreciază că preia Pandurii într-o situaţie dificilă dar are încredere că echipa din Târgu  Jiu are un lot valoros şi consideră că locul ocupat în clasament nu reflectă valoarea jucătorilor: „Vin într-un moment dificil, în care echipa a reuşit o singură victorie, are doar şase puncte. Am încredere însă că lotul este unul valoros şi rezultatele de până acum nu reflectă valoarea jucătorilor. Vom încerca să ieşim din această situaţie”.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: