Petrecere cu lasere la Motru, de Ziua Constituției

Administrația locală din Motru a pregătit un program plin de manifestări pentru data de 8 decembrie, atunci când este celebrată Ziua Constituției. Vor fi organizate spectacole în municipiu, iar cu acest prilej vor fi testate și laserele de lumini care vor colora cerul și de Revelion.

Ziua Constituției României va fi sărbătorită cu mult fast la Motru. Primarul Gigel Jianu împreună cu membrii Consiliului Local au planificat o serie de manifestări artistice pentru ziua de 8 decembrie. Vor avea loc dansuri populare și moderne, spectacole pentru cei mici, ce vor avea loc pe scările Casei Municipale de Cultură. "Joi, pe data de 8 decembrie, de Ziua Constituției, vom avea un spectacol în fața Casei de Cultură. Vom avea echipe de dansuri, câteva echipe. Formația Brâulețul condusă de maestrul Gheorghe Feraru va avea câteva reprezentaţii de muzică populară. Și colinde vor fi. Vom avea o echipă de animație, de butaforie, care va distra copiii. Vor fi mascote vii, cu muzică și vor avea loc activități interactive", a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.
Manifestările vor debuta la orele 17. În încheiere va avea loc și un show inedit. "Sfârșitul manifestărilor se va termina cu un mic joc de lasere. Va fi unul demonstrativ. Vrem să vedem astfel ce vom avea de Revelion. Va fi un show de lasere. Sperăm să vină cât mai mulți cetățeni", a mai spus primarul municipiului Motru. Marcarea Zilei Constituției României dar și aprinderea luminițelor de Crăciun și orășelul copiilor sunt evenimente organizate în premieră la Motru. De-a lungul acestei luni urmează să aibă loc o mulțime de manifestări la nivel de municipiu. În fiecare zi de luni are loc un simpozion literar în care sunt implicați tinerii talentați din Motru.

Vizualizări: 2,669

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: