Petrescu şi-a făcut un cântec electoral: Hai Ilie la primărie!

Ilie Petrescu este sigur de victoria sa şi a partidului său, PP-DD, la Motru. Petrescu spune că schimbarea sa din funcţie nu este decât o dovadă că lui Dorin Hanu îi este teamă de el. Mai mult, acesta spune că după 10 iunie nu va reveni la postul rezervat la SNLO, ci la primărie. Mai mult, ca să-şi asigure fotoliul de primar un simpatizant PP-DD, i-a făcut acestuia un cântec.

Reporter: Cum merge campania la Motru- Cum vă primesc oamneii?

Ilie Petrescu: Foarte bine. Le este teamă de mine. Şi stiţi cum e, de ce ti-e frică de aia nu scapi. M-au schimbat de la UEF. E vizibilă treaba, de asta m-au schimbat.

Rep: Ce faceţi după concediu, vă întoarceţi la SNLO?

I.P.: Nu, din 10 iunie voi fi primar la Motru. Voi fi în concediu până pe 10 iunie, iar apoi primar. La primăria Motru voi lucra. La 12 noaptea motrenii vor avea un alt primar.

Rep: Sunt mai multe comune unde sunt probleme cu afişele. Aveţi astfel de dificultăţi?

I.P.: Toate mi le-au rupt. Pe toate. Nu mai am niciunul. Pe cuvânt. Şi cu Poliţie comunitară la Motru, vă daţi seama câtă siguranţă au afişele mele. Candidez pentru construcţie şi crearea de locuri de muncă.  O mie de afişe am pus, pe toate mi le-au rupt.

Rep: Aveţi un slogan de campanie?

Avem mai multe. Mi-a făcut un simpatizant de la PP-DD, are 17 ani, mi-a făcut un cântec. Să vă spun câteva versuri. Nea’ Ilie e om mare/ Să-l susţinem la votare/ Haideţi lume să-l votăm/ Şi nu o să regretăm /Nea’ Ilie îţi stă bine/ Ca primar în primărie /Lumea bună te iubeşte iar Hanu te duşmăneşte, Hai mândro să ne-mbrăcăm/ Să mergem să ştampilăm/ Cu ştampila pe Ilie/ Că e om de omenie/ Hanu este duşmănos/Că Ilie-i norocos/ Hanule nu te juca/ Lumea nu te va vota.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: