Pică elementele decorative de la stadion - VIDEO

Stadionul din Târgu Jiu nu a fost recepţionat încă, dar deja au început să pice elementele decorative. Sunt trei situaţii de acest fel doar pe partea dinspre poliţie. Raul Chiriac, şef serviciu Investiţii în cadrul Primăriei Târgu Jiu, a spus că a fost anunţat constructorul cu privire la problemele apărute. „Au fost constatate câteva zone punctuale unde s-au desprins părţi din placajul decorativ, am anunţat Compania Naţională de Investiţii, respectiv constructorul. Lucrarea încă nu a fost recepţionată, obiectivul a fost predat către CNI. Vor fi făcute remedierile, iar la recepţie vor fi verificate toate elementele”, a spus Raul Chiriac.

Primarul Marcel Romanescu a declarat, la rândul lui, că la o lucrare de aşa dimensiuni pot să apară mici probleme, dar are convingerea că deficienţele vor fi remediate.

Lucrarea de 20 de milioane de euro a fost finalizată cu aproape un an întârziere, dar recent autorităţile au anunţat că mai trebuie licitate lucrări suport de încă două milioane de euro, fără de care baza sportivă nu este funcţională. Este vorba de conectarea la canalizarea menajeră şi pluvială, dar şi la alte utilităţi, precum şi amenajarea peisagistică a zonei.

Galerie foto




Vizualizări: 2,741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: