Pierderea in greutate, pentru fiecare parte a corpului

Distribuția de grăsime într-o anumită parte a corpului dezvăluie multe despre obiceiurile individului, dar în același timp, de asemenea, ajută în procesul de pierdere a acestuia. Prin urmare, au fost stabilite câteva reguli de pierdere în greutate, care vă vor ajuta să atacați zonele cu probleme.

În cazul în care grăsimea este depusă pe antebrațele, mâini, spate, umeri, piept, spate sau burtă, acest lucru indică faptul că nu faceți sport și consumați alimente nesănătoase.

Prin urmare, trebuie să facă unele modificări în obiceiurile alimentare și consumați mai puține calorii și să faceți exerciții de 5 ori pe săptămână, timp de 30 până la 60 de minute.

În cazul în care burta este zona în care excesul de grasime este cea mai mare parte a acumulat, aceasta înseamnă că organismul dumneavoastră produce cantități excesive de cortizol, hormonul stresului.

Prin urmare, trebuie să se începi unele sesiuni de exerciții, yoga sau Pilates si să consumi alimente bogate in minerale, fibre și vitamine.

Mai mult decât atât, în cazul în care abdomenul este umflat tot timpul, acesta poate fi un rezultat al excesului de aportul de alcool sau probleme de respirație. În acest caz, ar fi bine să consultați și un medic.

Dacă ați câștiga în greutate în zona abdominală de la piept și spate, asta înseamnă că mâncați nesănătos, săriți peste mese și apoi mâncați prea mult. Mai mult decât atât, aceasta indică faptul că nu sunteți suficient de activi fizic.

Primul pas este să reglați mesele și să incepeți sa mâncați sanatoas. Aceste mese ar trebui să fie în cantități moderate și bogate în alimente sănătoase. De asemenea, trebuie să fie mai activi.

Zona abdomenului, coapselor si a feselor reprezintă "zone critice" la femei, iar acest lucru înseamnă că, în cele mai multe cazuri principalul motiv este și de această dată lipsa activității fizice.

În cele mai multe cazuri, femeile castiga in greutate, de obicei în partea inferioară a corpului lor, zona abdominala, fese si picioare, ca urmare a sarcinii.

Vizualizări: 1,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: