Piesa Elenei Hasna a atras atenţia Europei

Piesa cu care adolescenta din Târgu Jiu Elena Hasna participă la selecţiile pentru Eurovision 2018 a atras deja atenţia presei internaţionale de profil. Publicaţia Planeteurovision a ales să prezinte piesa „Revival”, din cele 60 de piese rămase în cursă pentru a reprezenta România la această competiţie.

La doar 16 ani, Elena Hasna a câştigat peste 50 de premii naţionale şi internaţionale. Elevă la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, tânăra şi-a făcut timp şi pentru carieră, având concerte în ţară, dar şi în străinătate.

Elena Hasna a acordat şi un scurt interviu publicaţiei Planeteurovision, în care a mărturisit că se uita de mic copil la acest concurs, cu gândul că într-o zi va fi pe scena Eurovision. „Am fost întotdeauna pasionată de muzică şi am visat mereu că sunt pe scena Eurovision. Sper să-mi reprezint ţara la concursul Eurovision, astfel încât visul meu să devină realitate”, a spus adolescenta.

Tânăra crede că este un cântec potrivit şi ca mesaj: „Acest cântec are un mesaj puternic. Cred că aproape toată lumea se poate recunoaşte. Mă simt «Revival» şi cred că este un titlu perfect pentru Eurovision”.

Elena Hasna a colaborat cu artişti străini pentru realizarea piesei „Revival”. Astfel, muzica, versurile şi orchestraţia au fost asigurate de Ylva&Linda Persson, Dan Attlerud şi Lawrence West. Elena Hasna a căpătat o notorietate naţională în 2013, atunci când avea 12 ani şi a câştigat premiul de popularitate de la Next Star, cu piesa „Je suis malade”. 

Vizualizări: 12,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: