Pietre norocoase în funcție de zodie. Care este a ta?

Fiecărei zodii îi corespunde un talisman, o piatră prețioasă norocoasă.

Cuarțul roz sau „piatra iubirii pure” se potrivește caracteristicilor femeilor din zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Fecioară, Balanță. Aceasta piatră norocoasă aduce persoanei care o poartă echilibru, liniște, toleranță și iertare. Atrage oameni buni în jur și protejează îndrăgostiții.

Acvamarinul este talismanul norocos al Scorpionului, dar și o piatră care aduce noroc celor din Berbec, Leu, Gemeni, Rac, Balanță, Scorpion, Vărsător și Pești. Acvmarinul ajută la întelegerea situațiilor complicate, la recunoasterea adevărului și la împăcarea cuplurilor separate. Dă rezultate dacă îl porți în perioade de mari suferințe.

Piatra sângelui este recomandată mai ales femeilor din zodiile Berbec, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn și Pesti, dar amplifică, pentru toate zodiile, dragostea, prietenia și relațiile. Se spune că ajută la găsirea răspunsurilor, dacă o ții în mana, închizi ochii și pui întrebarea.

Piatra lunii este piatra tuturor femeilor, simbolul norocului și al emoțiilor, a iubirii, speranței și dorințelor împlinite. Protejează începuturile, călătoriile, căsnicia, schimbările în viață, copiii, destinul, creșterea și somnul. Aceasta piatră o ajută pe purtătoare să nu cheltuiască prea mult și îi poartă noroc la naștere.

Vizualizări: 3,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: