Pintea către asistenți: Vă ştiu lacrimile când nu puteţi face mare lucru

Ministrul Sănătății Sorina Pintea s-a întâlnit vineri cu personalul medical din Baia Mare, la un eveniment ce a marcat Ziua Internaţională a Asistentului Medical. Sorin Pintea le-a spus celor prezenţi la întâlnire că în ultimele săptămâni a petrecut mai mult timp cu reprezentanţii sindicatelor decât cu soţul ei, făcând referire la negocierile pentru sporuri.

Sorina Pintea le-a vorbit asistenților medicali de măririle salariale de care au benefiat. "Cred că actualele creşteri salariale pentru asistenţii medicali reflectă doar o parte din recompensa pe care o meritaţi, pentru munca pe care o depuneţi zi de zi.(...) Vă ştiu grijile, vă ştiu bucuriile, vă ştiu zbaterile pentru pacienţi. Vă ştiu lacrimile când nu puteţi face mare lucru şi vă ştiu şi bucuriile. De aceea, vreau să vă transmit toate gândurile cele bune şi vreau să vă asigur că acolo, la minister, sunt totdeauna un partener de dialog, de dialog adevărat, aşa cum noi ştim să-l facem", a spus ministrul Sănătății.

La întâlnirea asistenţilor medicali au participat şi reprezentanţii filialei judeţene a sindicatului Sanitas. Sorina Pintea a fost director al spitalului din Baia Mare înainte de a ajunge ministru. (A.A.)

Vizualizări: 13,265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: