Piscine, centru SPA şi discotecă modernă în Crasna

Tinerii din Crasna care nu vor avea posibilitatea să meargă la mare vor putea să-şi petreacă timpul liber la piscine sau să beneficieze de servicii SPA şi fitness chiar în localitatea lor. Începând din vara acestui an, vor fi amenajate piscine şi centre SPA în incinta unor pensiuni construite de oameni de afaceri din Craiova. În aproximativ o lună, va fi redeschisă şi renumita discotecă din Crasna, închisă după incendiul de la Colectiv. Proprietarul a solicitat autorizaţie de construcţie, iar în momentul de faţă se efectuează lucrările corespunzătoare impuse de legislaţia în vigoare.

Trei pensiuni cu piscine şi centre SPA se construiesc în Crasna, în apropierea discotecii din centrul comunei. „Proprietarii celor trei pensiuni sunt din Craiova şi vor ca până la vară să finalizeze construcţiile. La una dintre pensiuni se lucrează la finisaje interioare, iar la alta la etajul II. Vor fi pensiuni în cadrul cărora vor fi amenajate ştranduri, piscine interioare şi centre SPA. Este o posibilitate pentru ca tinerii din comună să-şi petreacă timpul liber într-un mod deosebit. În plus, aceste pensiuni vor crea locuri de muncă pentru localnici. Pentru ridicarea construcţiilor au fost angajate 15 persoane din Crasna, care lucrează pentru firmele din Craiova de aproximativ un an”, a declarat Aurel Vamvu, primarul comunei Crasna.

Autorităţile locale spun că şi renumita discotecă din Crasna îşi va redeschide porţile în cel mult o lună de zile. Va fi o discotecă modernă, ce va îndeplini condiţiile impuse de legislaţia în vigoare. „Discoteca din Crasna a fost închisă a doua zi după incendiul de la Colectiv. Proprietarul a solicitat însă autorizaţie de construcţie, în momentul de faţă se lucrează, vor fi realizate trei intrări, iar din câte am înţeles, în cel mult o lună, se vor finaliza lucrările. Odată terminate amenajările, se va obţine autorizaţie ISU, iar în baza acestei autorizaţii noi vom emite autorizaţie de funcţionare. Prima autorizaţie am retras-o, după incendiul de la Colectiv”, a precizat primarul Vamvu.

Vizualizări: 9,701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: