Plătit ca profesor titular la Târgu Jiu şi antrenor la Făgăraş

Liviu Andrieș este în continuare profesor titular la Liceul cu Program Sportiv (LPS) din Târgu Jiu, asta în condițiile în care din luna noiembrie 2016 antrenează CSM Făgăraș. Sunt voci care spun că fostul antrenor de la Clubul Energia, secția de handbal, nu prea trece pe la școală să-și ducă la îndeplinire sarcinile de dascăl. Conducerea liceului dezminte însă această informație și spune că Liviu Andrieș nu absentează la nicio oră.

Directorul LPS Târgu Jiu, Gabriel Răscol, a explicat cum. "Domnul Andrieș mai are câteva ore, doar o grupă mai mică, nu face față mai mult. Stă două zile aici și trei plecat și și-a pus orele în cele două zile. Nu are treabă antrenoratul cu profesoratul. Lunea și marțea își face orele, pleacă marți seara și se întoarce duminica, probabil. Voi discuta cu dânsul să văd ce planuri are de viitor", a declarat Gabriel Răscol, directorul LPS Târgu Jiu.

De la Târgu Jiu la Făgăraș sunt aproape 250 de km și se parcurg în 4 ore cu mașina. Adrieș s-ar fi angajat să salveze echipa CSM Făgăraș atunci când a fost contractat ca antrenor. Dacă nu reușește, cel mai probabil va reveni cu normă întreagă la catedră.

Vizualizări: 2,846

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: