PNL ar putea renunța la Romanescu: „Vom vedea!”

Scenarii surpriză sunt aruncate pe scena politică din Gorj. Primarul Robert Filip din Rovinari ar putea să devină candidatul PNL pentru cea mai importantă primărie din județ, în locul lui Marcel Romanescu. Ipoteza a fost lansată de Ion Fugaru și a fost comentată de cei doi protagoniști. Atât Filip, cât și Romanescu au exclus o astfel de variantă cel puțin pentru următorul scrutin.

Primarul Marcel Romanescu a declarat că, în acest an, rocada nu va putea fi posibilă pentru că a fost deja validată candidatura sa la nivel național. Însă edilul admite că, în politică, orice este posibil. „La acest moment, nu cred că este posibil ținând cont de faptul că deja candidatura mea este validată la nivel național, nu numai de organismele  de la nivelul județului Gorj, ci și de Biroul Permanent Național. Vom vedea! Nu este niciun fel de problemă. Până la urmă, PNL poate să ia orice decizie, dar odată ce validarea este făcută inclusiv de către structurile naționale e greu de crezut că vor mai reveni asupra deciziei. Este posibil orice, respectând statutul PNL, dar vom vedea. Eu nu comentez declarațiile domnului Fugaru. Este strict apanajul PNL”, a comentat primarul Târgu Jiului, la Radio Infinit.

De partea cealaltă, primarul din Rovinari, Robert Filip, a exclus o astfel de variantă și a adăugat că s-a înscris în partid să construiască, nu să dezbine. „Domnul Romanescu este primarul Târgu Jiului și este membru PNL. Este și candidatul pentru alegerile următoare și venirea mea în PNL poate să strângă rândurile și nu să le destrame mai ales că eu sunt un om de echipă și un om care știe să construiască și să rezolve lucrurile. Mulți dau din coadă pe lângă aceste conflicte și le mai și amplifică, dar știu că echipa PNL Gorj din care fac parte și Robert Filip, și Marcel Romanescu, și Dan Vîlceanu va fi o echipă care va schimba culoarea județului și care va face o treabă extrem de bună în acest județ”, a mai spus primarul Robert Filip. (A.A.)

Vizualizări: 2,836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: