PNL şi PSD se joacă de-a șoarecele și pisica la Motru

Partidul primează în fața binelui cetățenilor la Motru. Consilierii locali de la PSD și ALDE nu se împacă în niciun chip cu primarul Gigel Jianu. După ce au respins proiectele pentru manifestările dedicate sărbătorilor de iarnă, social-democrații au convocat o ședință extraordinară cu aceleași teme.

Proiectele sunt aproape aceleași cu cele propuse de primarul Gigel Jianu. „Având în vedere reacția cetățenilor din Motru atunci când au respins proiectele mele privind sărbătorile de iarnă, ei au revenit. Au convocat o ședință extraordinară. În mare parte, sunt aceleași manifestări, aproape aceleași sume. Însă, pentru sărbătorirea Revelionului, au stabilit o sumă care este mai mult în bătaie de joc. Bineînțeles că, inițiator fiind domnul Morega, voi propune ca dumnealui să se ocupe de organizarea Revelionului cu suma pe care a stabilit-o”, a declarat Gigel Jianu.

Chiar dacă proiectele vin de la PSD, liberalii susțin că nu se vor opune. „Eu voi fi de acord. Sunt aceleași manifestări pe care le propusesem și noi în ultima ședință. Diferența este că eu am propus un complex de manifestări pentru toată luna decembrie. Acum ei le-au defalcat. Au câte un proiect pentru fiecare manifestare. Noi nu putem priva motrenii de astfel de manifestări”, a dat asigurări primarul Jianu.

Vizualizări: 1,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: