Polaris nu mai ridică gunoiul în cartierele cu datorii din Târgu Jiu   

Operatorul de salubritate de la Târgu Jiu, societatea Polaris M. Holding, a anunțat că nu va mai ridica gunoiulîn cartierele în care locatarii au restanțe mari la plata facturilor. Măsura se aplică de la 1 octombrie.

Reprezentanții Polaris spun că au luat această decizie deoarece multe dintre asociațiile de proprietari înregistrează debite la facturile pentru ridicarea gunoiului, unele vechi chiar și de ani buni. „Unele sume restante datează încă din anul 2012, deși asociațiile de proprietari au primit notificări de nenumărate ori. Asociațiile care nu și-au achitat facturile la timp au fost înștiințate, printr-un preaviz, cu 5 zile înainte de întreruperea serviciului de salubrizare, având astfel o ultimă posibilitate de a-și achita sumele restante înaintea întreruperii serviciului”, au transmis reprezentanții societății Polaris M.Holding.

Un număr de 29 de asociații de proprietari și câteva blocuri vor rămâne cu gunoiul neridicat. Asta înseamnă că locatarii din peste 100 de scări de bloc vor suporta consecințele. Asociațiile cu datorii învechite sunt cele din cartierul Nicolae Titulescu, Plopilor, Lido, 9 Mai, Teilor, 23 August și Lotrului. Vizate sunt și unele blocuri ANL.

Operatorul de salubritate anunță că va trece la mijlocul lunii octombrie la sistarea serviciului și la instituțiile publice. „Începând cu data de 15 octombrie 2017, serviciul de salubrizare urmează să fie sistat la toate asociațiile de proprietari, agenți economici, insituțiile publice și la cetățenii care stau la case, fiind vorba despre cei care au datorii mai vechi de 45 de zile”, au mai transmis reprezentanții Polaris M. Holding.

Operatorul are de recuperat peste patru milioane de lei de la asociațiile de proprietari, firme sau gospodării individuale din Târgu Jiu și din județ.

Vizualizări: 1,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: