Poliţia Locală: „Nu vrem demisia primarului Romanescu”

Poliţiştii locali din Târgu Jiu sunt de partea primarului Marcel Romanescu. Sindicatul Prolex din cadrul Poliţiei Locale Târgu Jiu a transmis public că poliţiştii locali nu-şi doresc demisia primarului Marcel Romanescu. Asta după ce miercuri la nivelul instituţiei a avut loc o şedinţă în care poliţiştii locali au fost informaţi că urmează concedieri şi că nu mai sunt bani pentru norma de hrană.

Sindicaliştii spun că primarul Romanescu nu s-ar face vinovat de astfel de decizii. „Sindicatul Prolex nu are nimic cu primarul Marcel Romanescu, nu doreşte demisia primarului Marcel Romanescu. Nu se doreşte demisia primarului, într-adevăr sunt nişte probleme, dar deocamdată nu a apărut niciun act care să oprească alocarea normei de hrană pentru poliţiştii locali. Au fost nişte şedinţe în cadrul instituţiei, dar primarul şi Consiliul Local n-au emis niciun act de suspendare a normei de hrană”, a declarat Stelian Mihu, liderul Sindicatului Prolex din cadrul Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Sindicaliştii sunt dispuşi să protesteze dacă măsurile chiar vor fi puse în practică. „Se iau în considerare proteste în cazul în care nu se ajunge la o cale amiabilă. Poliţia Locală Târgu Jiu nu trebuie atrasă în jocuri politice”, a declarat Stelian Mihu, liderul Sindicatului Prolex din cadrul Poliţiei Locale Târgu Jiu.

.

Vizualizări: 1,882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: