Politicienii Gorjului regretă condamnarea lui Mischie

Condamnarea lui Nicolae Mischie la 4 ani de închisoare cu executare este regretată de către politicienii judeţului. În timp ce social-democraţii îl compătimesc pe fostul baron de Gorj, Dan Ilie Morega este revoltat pe Clement Mocanu din cauză că a profitat de buna credinţă a lui Mischie.

Dan Ilie Morega regretă condamnarea lui Nicolae Mischie. Fostul deputat de Gorj este revoltat pe Clement Mocanu din cauză că a profitat de buna-credinţă a lui Mischie. „Personal, regret situaţia în care a ajuns Nicolae Mischie. El a căzut pradă unui infractor, unui interlop care a ţepuit foarte mulţi oameni. Se ştie foarte bine că există multe persoane care au dat bani lui Clement Mocanu pentru diferite lucrări şi nici până în ziua de astăzi nu şi-au văzut construcţiile sau banii înapoi. Acest individ abil printre oamenii politici influenţi a profitat de buna credinţă a lor”, spune Dan Ilie Morega. Acesta consideră că pedeapsa aplicată lui Mischie a fost prea dură. „Sentinţa pe care a primit-o Nicolae Mischie, patru ani de închisoare cu executare, este prea drastică. Nicolae Mischie nu s-a îmbogăţit de pe urma funcţiilor pe care le-a avut în politică sau în administraţia locală. Dar de multe ori când spui adevărul faţă de cei de sus aşa se întâmplă. El a avut foarte multe reproşuri la adresa guvernanţilor din perioada premierului Adrian Năstase, iar presiunile care au fost asupra unora dintre procurori au avut această consecinţă”, a mai precizat Dan Ilie Morega.

Fostul baron de Gorj este compătimit şi de către social-democraţi. Florin Cârciumaru, actualul preşedinte al PSD Gorj, nu se aştepta ca Nicolae Mischie să ajungă după gratii. „Nu mă aşteptam ca Nicolae Mischie să fie condamnat pentru o găinărie”, spune Florin Cârciumaru. Şi primarul PSD al comunei Bustuchin regretă condamnarea lui Mischie. „Este dureros ca un om ca preşedintele Mischie să fie pus într-o astfel de postură. Pedeapsa este prea dură. Dumnealui a vrut să facă numai lucruri bune pentru Gorj şi s-a dăruit judeţului. Spun asta pentru că ştiu ce presiuni făcea la Bucureşti pentru a rezolva problemele judeţului”, a declarat Ion Ciocea, primarul de la Bustuchin.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: