Poliţist aruncat de pe scuter

Un poliţist local din Târgu Jiu a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident. În timp ce patrula pe un bulevard din Târgu Jiu, a intrat în portiera unei maşini. O femeie a vrut să iasă din autoturism, nu s-a asigurat şi a deschis uşa chiar în faţa poliţistului, acesta fiind aruncat de pe motoscuter.

Incidentul s-a petrecut pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că un conducător auto, de 35 de ani, din Târgu Jiu, care conducea un autoturism, pe bld. Ecaterina Teodoroiu, din direcţia Iezureni către centrul municipiului, pe banda a doua de circulaţie, a oprit, pentru a efectua un viraj la stânga, moment în care soţia sa, de 33 de ani, a deschis portiera dreapta faţă pentru a coborî, fără să se asigure şi a acroşat un bărbat, de 35 de ani, din aceeaşi localitate, care circula în aceeaşi direcţie pe banda unu, cu un moped”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ambii conducători auto au suflat în fiolă, însă nu consumaseră alcool. Inspectorii de muncă vor ancheta şi ei evenimentul, acesta încadrându-se ca accident de muncă pentru că poliţistul se afla în timpul serviciului. „Poliţistul local se afla în patrulare în acea zonă. A intrat cu motoscuterul în portiera unei maşini când o persoană a deschis uşa fără să se asigure. Poliţistul local a fost transportat de o ambulanţă la spital pentru îngrijiri medicale”, a explicat Alexandra Petriţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Din fericire, viaţa poliţistului local nu a fost pusă în pericol, însă a fost rănit destul de serios la o mână.

Vizualizări: 1,701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: