Polițist din Târgu Jiu, rupt de beat la volan. Prins a doua oară!

Un polițist din Târgu Jiu, adevărat pericol public! Cristian Bordea a fost prins în timp ce conducea beat criță. A tamponat o mașină și așa a ajuns în vizorul colegilor de la Serviciul Rutier. Omul legii este cercetat penal și anchetat de șefii din Poliție. De altfel, agentul nu este la prima astfel de abatere.

Cristian Bordea a ajuns să sufle în etilotest după ce a tamponat o mașină. A lovit-o, dar nu au fost înregistrate victime. Cu toate acestea, celălalt șofer a văzut că polițistul era băut și a sunat la 112. Incidentul s-a petrecut marți seara, pe strada Barajelor din Târgu Jiu.  „Polițistul se afla în timpul liber și conducea autoturismul personal. Avea o concentrație de 1,16 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, conducerea IPJ Gorj a dispus declanșarea procedurii de cercetare disciplinară a polițistului, urmând a fi aplicate măsurile legale în consecință”, a transmis Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Destituit și reangajat

Cristian Bordea nu este, însă, la prima abatere. În urmă cu trei ani, el și-a abandonat postul și a plecat la stadion, să urmărească un meci de fotbal. Colegii l-au găsit în tribune și când l-au testat cu aparatul etilotest, acesta arăta o concentrație de 1,26 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. La acea vreme, a fost destituit din funcție. Un an mai târziu, în 2015, el avea să revină în Poliție pentru că a reușit să anuleze în instanță ordinul de destituire din funcție.

Vizualizări: 3,875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: