Polițiști bătuți și filmați de niște tineri băuți

Patru tineri din județul Olt au ajuns în arest preventiv după ce au dat cu pietre în trei polițiști, iar unuia i-au rupt piciorul. Acesta din urmă a fost filmat minute bune cu telefonul mobil, în timp ce era chinuit de durere. Anchetatorii au făcut luni percheziții pentru a găsi aparatele cu care s-a filmat. „Rar am întâlnit imagini care să mă afecteze aşa. Au avut un comportament animalic“, a declarat procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, Sorin Lia, care anchetează cazul. 

Fapta a avut loc pe 26 octombrie, când polițiștii s-au deplasat la sesizarea unei familii, cum că tinerii petrecăreți aruncă în casa lor cu pietre.  Doi dintre poliţişti au pătruns în curtea imobilului unde avea loc petrecerea, cu scopul de a-i linişti pe cheflii, aici identificând şapte persoane în stare de ebrietate, foarte agresive.

„În momentul în care ag. şef adj. Tudorică Dan şi ag. şef adj. Bobaru Constantin ieşeau din curtea imobilului cu numitul Ungureanu Dorin Florinel, acesta a devenit agresiv, opunându-se la încătuşare şi a aplicat o lovitură cu piciorul drept în piciorul stâng al agentului de poliţie Bobaru Constantin, care a căzut la sol, fiindu-i fracturat piciorul. După această lovitură, ceilalţi doi au protejat poliţistul rănit şi aflat în imposibilitate de a se deplasa, cele şapte persoane aflate în curtea imobilului şi care ieşiseră în faţa locuinţei adresând în mod repetat injurii la adresa poliţiştilor“, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, prin intermediul unui comnunicat de presă.

Poliţistul, transportat iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, care a fost diagnosticat cu dublă fractură de gambă stângă - tibie şi peroneu, cu deplasarea ambelor oase, medicii legişti stabilind că va avea nevoie de cel puţin 120 de zile de îngrijiri medicale, a fost transferat ulterior la un spital din Capitală.

Cei patru tineri ajunși în arest sunt: Ungureanu Doru Florinel de 18 ani, fratele lui Ungureanu Cosmin Ionuţ de 20 ani, Bituleanu Cosmin Alexandru de 22 ani, Enciu Nicolae Alexandru de 30 ani. (A.A.)

Vizualizări: 3,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: