Poliţiştii au „spart” distracţia. Razie în cluburile şi barurile din Târgu Jiu

Zeci de polițiști, jandarmi şi mascaţi au descins azi-noapte în cluburile şi barurile din municipiul Târgu Jiu.  

„Acțiunea a fost organizată în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, în special a celor cu violenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, pentru verificarea normelor legale privind funcţionarea ori utilizarea construcţiilor sau amenajărilor cu încălcarea gravă a cerinţei de securitate la incendiu și pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică”, anunţă Poliţia Gorj.

Cu această ocazie au fost verificate trei cluburi de noapte, 11 săli de jocuri, 14 agenţi economici, 59 de autovehicule şi au fost legitimate peste 560 de persoane. A fost constatată o infracțiune (conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului) şi au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.950 lei. Totodată, au fost reţinute un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

La acţiune au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu (Biroul de Ordine Publică, Biroului de Investigații Criminale şi Biroului Rutier), cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul de Investigații Criminale, luptătorilor din cadrul S.A.S. Gorj, precum și efective din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 11,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: