Poliţiştii locali nu primesc retroactiv norma de hrană

Primăria Târgu Jiu caută soluţii pentru ca poliţiştii locali să primească norma de hrană de lunile următoare. Visteria s-a golit în urma majorării salariilor. 110 mii de lei reprezintă norma de hrană pentru o lună. Banii ajung la toţi cei aproape 140 de angajaţi ai Poliţiei Locale.

Un nou proiect de hotărâre locală se va pune în dezbaterea consilierilor locali la sfârşitul lunii viitoare. „Se va discuta despre lunile care urmează. Nu discutăm retroactiv. Pentru lunile care urmează, putem discuta despre această normă de hrană. Am trimis acest proiect pentru luna noiembrie, pentru ca toate comisiile de specialitate să ia act de solicitarea domnului director Urdea pentru că schimbarea a fost făcută pe ultima sută de metri”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Poliţiştii locali şi-au făcut deja calculele şi aşteaptă să primească şi sumele necesare. „În cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Târgu Jiu, îşi desfăşoară activitatea 138 de angajaţi. Conform bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat în luna septembrie 2017, cheltuielile salariale pentru personalul instituţiei au însumat 7.451 mii lei, din care 968 mii lei normă de hrană. Pentru o lună întreagă, cheltuielile pentru norma de hrană reprezintă 110 mii lei”.

Vizualizări: 616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: