Polovragi, în competiție cu Mamaia pentru titlul de "Stațiunea anului 2023"

Localitatea gorjeană Polovragi e în competiție cu Mamaia pentru titlul de destinația anului 2023 la capitolul "stațiuni". Mai pot fi votate Vama Buzăului, Rodna, Săcuieu, Ocnele Mari și Călimănești. 

 

Polovragi este stațiunea turistică de interes local, dar devine tot mai atractivă în rândul vizitatorilor. Găsesc în acest colț din Gorj obiective turistice unice, peisaje spectaculoase, oameni primitori și se încarcă de energie bună. 

Primarul din comuna Polovragi susține că înscrierea în această competiție este doar un pas pentru dezvoltarea turistică a localității. ”Este doar o simplă candidatură la titlul de ”Stațiunea turistică a anului 2023”. Noi nu face altceva decât să ne promovăm comuna și turismul. Vrem să fim recunoscuți și cunoscuți. vrem să fim o destinația valabilă și validă. Comuna Polovragi are potențial turistic și trebuie să-l punem în valoare”, a precizat Gheorghe Epure, primarul din Polovragi.

Pe lângă peisajele deosebite, turiștii care ajung în comună, pot vizita Mănăstirea și Peștera Polovragi, Cheile Oltețului, fortificațiile geto-dacice, se pot caza la pensiuni rustice și pot savura preparatele culinare specifice zonei de sub munte. 

Peștera Polovragi, Mănăstirea Polovragi care este un monument istoric de neratat, Cheile Oltețului sunt printre cele mai vizitate locuri din Polovragi. Localitatea se dezvoltă tot mai mult cu fiecare an. Se deschid pensiuni pe bandă rulantă și mulți orășeni s-au mutat definitiv la țară, în comuna Polovragi. 

Cine vrea să voteze localitatea Polovragi în cursa pentru destinația anului 2023, trebuie să acceseze site-ul: https://www.destinatiaanului.ro/destinatia-anului-2023/, la secțiunea stațiuni turistice.

Galerie foto






Vizualizări: 2,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: