Ponta:  Cum merge Olguţa la o emisiune TV, cum mai dublează o dată pensiile

Deputatul Victor Ponta a sfătuit-o pe fosta sa colegă de partid, Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, să nu mai promită pensii mari. Ponta a declarat, la Târgu Jiu, că și mama sa s-a simțit păcălită când a auzit că pensiile vor fi dublate. „N-ai voie să le promiți oamenilor ce nu poți să faci. Mai ales pensionarilor. În special pensionarilor, să le spui de fiecare dată că le dublezi pensiile când știi că nu ai bani, este un lucru extrem de grav. Și pensionarii știu că nu se poate face asta. Credeți că a găsit cineva un rezervor de bani în curtea Guvernului? Le-aș fi dublat și eu dacă puteam”, a transmis Ponta.

Victor Ponta a sfătuit-o pe Lia Olguța Vasilescu să nu mai facă turul televiziunilor cu aceleași discursuri în care nu mai cred pensionarii. „Cum mergi la o emisiune, cum mai dublezi o dată pensiile. Mama mea este pensionar. Nu îmi place să o mintă cineva. Mama știe că iar o păcălesc și îi dublează pensia. Au început să râdă și ei de chestia asta. Doamna Olguța să nu mai promită atâta, să spună doar ce poate face. Noroc că nu merge de două ori pe zi la televizor, că le-ar dubla de două ori. Este haos la Guvern”, a mai declarat Ponta.

Parlamentarul de Gorj susține că pensionarii nu vor primi nimic în plus. Au simțit deja acest lucru, în propriul buzunar, profesorii și medicii.

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: