Ponta a avut şi el un mesaj pentru Congresul PSD

Congresul pe care PSD l-a organizat sâmbătă a fost primul din istoria partidului în care nici un alt fost preşedinte al formaţiunii politice nu a fost invitat să participe la marea întâlnire din Capitală. De la Ion Iliescu şi până la Victor Ponta, Liviu Dragnea nu a chemat la Congres nici unul din foştii săi predecesori, dar deputatul de Gorj tot a găsit o modalitate de a se adresa celor care deja îi sunt foşti colegi de partid, el fiind exclus din PSD anul trecut.

Ponta şi-a imaginat un discurs destul de măricel, în care le cerea să fie atenţi la votul pe care urmau să îl dea întrucât riscă să distrugă viitorul partidului. Acum, rezultatele sunt deja ştiute, toţi cei fideli lui Liviu Dragnea fiind promovaţi în diverse posturi de conducere, Ponta constatând că foştii preşedinţi ai PSD nici măcar pe pagina de internet a partidului nu se mai regăsesc. „Nu vă mai lăsaţi păcăliţi şi cumpăraţi de Dragnea cu funcţii efemere. (...) Credeţi că este onorant să mergi acasă în Banat, Ardeal, Moldova sau Dobrogea şi să spui că faci parte dintr-o conducere în care preşedintele este din Teleorman, preşedintele executiv din Teleorman, vicepreşedinta de la femei din Teleorman?!?”

Postarea respectivă pe contul de Facebook a stârnit sute de comentarii, nu toate fiind de apreciere la adresa deputatului de Gorj. Sindicalistul Constantin Mitrescu i-a transmis lui Ponta o reacţie tranşantă, pe care fostul premier nu a comentat-o şi nici nu a şters-o, aşa cum mai obişnuiesc alţi politicieni. „Ai fost cel mai nenorocit preşedinte al PSD. Te-ai înconjurat de toţi boschetarii şi hahalerele pe care i-ai susţinut în funcţii de conducere ca să fure şi să distrugă.  Mă bucur nespus de mult că ai fost ejectat din partid. Îl stimez pe Dragnea pentru acest lucru”, i-a scris Mitrescu lui Ponta. (G.I.)

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: