Ponta, despre Dragnea: E mai rău ca Cioloș

Nimeni nu și-ar fi putut imagina o asemenea declarație din partea deputatului de Gorj acum un an, dar acum devine evident pe zi ce trece că Victor Ponta este tot mai sătul de modul în care PSD și Liviu Dragnea gestionează situația din țară, fostul premier fiind complet nemulțumit de măsurile adoptate de actuala echipă guvernamentală.

Deputatul de Gorj nu a ezitat, într-o postare pe Facebook, să îl compare pe Liviu Dragnea cu Dacian Cioloș, concluzia sa fiind că fostul său coleg din PSD este mai rău decât cel care era prim-ministru acum un an în România. Ponta încă nu îl compară pe Dragnea cu Emil Boc, dar probabil nu mai are mult până acolo, Boc fiind în opinia deputatului cel mai slab premier postrevoluționar, în ciuda modului în care, ca primar, a reușit să transforme Clujul într-un oraș de prim rang din România.

Ponta spune că măsurile anunțate de Guvern în privința modului în care va fi condusă țara de acum încolo nu vor fi unele de bun augur pentru români și tocmai de aceea el critică acum actuala putere, în speranța că vor fi evitate greșeli care vor avea efecte pentru buzunarele fiecăruia dintre noi.

„Anul trecut pe vremea aceasta spuneam cât de rea este Guvernarea Cioloș și ceream sprijinul oamenilor să schimbăm lucrurile în bine - azi Guvernarea Dragnea ne arata că din păcate se poate și mai rău! Iar faimosul «Program de Guvernare Dragnea – Vâlcov» se dovedește cea mai mare păcăleală și dezamăgire. Creșterea prețului la gaze + la energie electrică + la creditele în lei = totul cu efect direct în buzunarul fiecărui român. În loc să aplici Codul Fiscal din 2015 și să asiguri stabilitatea și predictibilitatea mediului de afaceri în fiecare zi apare altă prostie: taxa pe gospodărie, TVA splițat, accizele la carburanți, creșterea contribuțiilor la contracte part time, trecerea tuturor contribuțiilor la angajat, jefuirea companiilor cu capital de stat, blocarea tuturor investițiilor publice - efectele încep să se vadă! Regret că toți oamenii care au asigurat o guvernare economică și socială eficientă în 2012-2015 au fost îndepărtați doar pentru că nu îi vrea «Daddy» – prețul îl plătim toți”, susține Victor Ponta.

Vizualizări: 441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: